Home FavoRietSets Aanbiedingen Vergelijk rietsterktes Over Rieten.nl
Winkelwagen
OPRUIMING
Rieten - Saxofoon
Rieten - Klarinet
Rieten - Hobo en Fagot
Rieten Accessoires
Mondstukken
Saxofoon Accessoires
Klarinet Accessoires
Lessenaars
Accessoires
Instrumenten
Lebayle mondstukken

 

Fred Lebayle was werkzaam als metaalbewerker is de fabriek van zijn vader. Als enthousiast saxofonist, op zoek naar de sound van Charlie Parker, begon hij zelf mondstukken te ontwerpen. In 1987 begon hij zijn eigen bedrijf. Vandaag de dag spelen topsaxofonisten als Chris Potter, Wayne Shorter, Branford Marsalis, Ron Blake, David Liebman, Ravi Coltrane, Marcus Strickland, Najee, Greg Osby, Jan Gabarek, Candy Dulfer op de mondstukken van LeBayle.

 Heldere sound >>>>>  Medium sound >>>>>  Donkere sound
Studio AT LR Jazz LR II
sopraan
alt
tenor
sopraan
alt
tenor
bariton
sopraan
alt
tenor
sopraan
alt
tenor
alt
tenor

 


Jazz Chamber

Afgeronde en warme sound. Onvergelijkbaar timbre in de lage regionen. Zeer homogeen en gemakkelijk aanspreekbaar. Ideaal voor combo bezettingen en big band.

Studio Chamber

Het meest krachtige mondstuk van de reeks. Grote kamer, rijke sound. Ontworpen met funk, rock en modern jazz in gedachten.

At Chamber

Zeer flexibel mondstuk met een medium chamber en een warm en groot geluid. Door het speciale ontwerp ontstaat een snellere luchtstroom waardoor een krachtig geluid ontstaat met veel dynamische mogelijkheden, met de mogelijkheid een ‘randje’ aan het geluid te geven. Gevoelsmatig een mix tussen een LR en Studio chamber. Endorsed door saxofonisten als Ravi Coltrane, Ron Blake en Alex Foster.

LR en LR II Chamber

Wanneer u op zoek bent naar een mondstuk dat van het laagste register tot en met de hoogste noten waanzinnig speelt, met een toon die staat als een huis, dan is de LR de ideale keus. De LRII heeft een zeer grote kamer. Donkere, krachtige toon met toch veel projectie. Geschikt voor veel muziekstijlen.

Aantal producten: 0
Totaal: €0,00
Mijn Rieten.nl
Log hier als bestaande klant in en beheer uw gegevens en bestellingen.
Nieuwsbrief
Helpdesk Rieten.nl
T   0187 - 652037
Betaal veilig met iDEAL
Rieten - Hobo en Fagot
Instrumenten