Home FavoRietSets Aanbiedingen Vergelijk rietsterktes Over Rieten.nl
Winkelwagen
OPRUIMING
Rieten - Saxofoon
Rieten - Klarinet
Rieten - Hobo en Fagot
Rieten Accessoires
Mondstukken
Saxofoon Accessoires
Klarinet Accessoires
Lessenaars
Accessoires
Instrumenten
Mondstukken gratis verzonden en gratis retour

Mondstukken kopen via internet: lastig, riskant, duur?

Niet bij Rieten.nl!

 • Enorme keuze uit mondstukken voor saxofoon en klarinet.
 • Lage prijzen en snelle levering.
 • 21 dagen recht van ruil/retour.
 • Geen verzendkosten op mondstukken naar binnen- en buitenland.
 • Terugsturen vanuit Nederland is gratis.

Het gaat als volgt:

1. U koopt één of meer mondstukken bij Rieten.nl en betaalt deze via IDeal of vooruitbetaling.
2. Indien u één of meer mondstukken wilt terugsturen stuurt u een mailtje naar info@rieten.nl. Vermeld het ordernummer en welk(e) mondstuk(ken) u wilt terugsturen. Rieten.nl stuurt u een retouretiket en een barcodesticker. Plak beide op de doos waarin u de mondstukken gaat terugsturen. Plak de doos goed dicht en lever deze af bij een postkantoor. Vraag om een verzendbewijs en bewaar dit goed.
3. Nadat de retourzending in goede orde is ontvangen wordt het aankoopbedrag teruggeboekt op uw rekening. 

De spelregels:

 • U heeft het recht om één of meer mondstukken binnen 21 dagen te retourneren. Deze periode vangt aan op het moment dat Rieten.nl het mondstuk verstuurt. De retourzending moet binnen deze periode door Rieten.nl zijn ontvangen.
 • Geretourneerde mondstukken met eventuele accessoires en de originele verpakking dienen schooncompleet en onbeschadigd door Rieten.nl te worden ontvangen. Met name het originele doosje dat bij een mondstuk hoort mag niet zijn beschadigd. Wees dus voorzichtig met openen! U bent zelf verantwoordelijk voor een deugdelijke verpakking bij het terugsturen. Het is raadzaam om de verpakking van Rieten.nl te (her)gebruiken. Rieten.nl voorziet alle mondstukken van een mondstukplakker. Laat deze op het mondstuk zitten totdat u zeker weet dat u het mondstuk niet terugstuurt: Rieten.nl accepteert geen retourzendingen van mondstukken met tandafdrukken.
 • Indien u een mondstuk naar uw mening niet in perfecte staat heeft ontvangen, dan dient u dit binnen 48 uur na ontvangst per email aan info@rieten.nl kenbaar te maken.
 • Om in aanmerking te komen voor het recht op retour binnen 21 dagen moet het mondstuk zijn betaald via IDeal of vooruitbetaling. Bij bestellingen op rekening: de betaaltermijn mag niet zijn overschreden. U mag dus niet wachten met de betaling totdat u definitief besluit om het mondstuk te houden. Wanneer u uw bestelling niet binnen de betaaltermijn heeft voldaan vervalt dus het recht van ruil.
 • Rieten.nl behoudt zich het recht voor om bestellingen van mondstukken te weigeren.
 • Bij bestelling van meer dan 1 mondstuk zijn de kosten voor het terugsturen alleen voor rekening van Rieten.nl als u minimaal 1 mondstuk houdt. Als u dus besluit om alle mondstukken terug te sturen bent u zelf verantwoordelijk voor tijdige en voldoende gefrankeerde retourzending.
 • Rieten.nl betaalt de verzendkosten voor het terugsturen van een mondstuk vanaf elk adres binnen Nederland. Buitenlandse klanten moeten de kosten voor het terugsturen zelf betalen. De termijn van 21 dagen voor het retourneren is uiteraard wel van toepassing.
 • De regeling geldt voor nieuwe mondstukken. Mondstukken uit de opruiming worden met hoge kortingen aangeboden en mogen binnen 7 dagen éénmaal worden geruild of geretourneerd. Over mondstukken uit de opruiming worden wel verzendkosten berekend en u moet zelf de kosten voor het terugsturen betalen. 
 • Retourgarantie op Viotto mondstukken. Gezien de beperkte beschikbaarheid van de Viotto mondstukken geldt er een aangepaste retourtermijn van 7 dagen na ontvangst van één of meer Viotto mondstukken.
 • Door het bestellen van één of meer mondstukken verklaart u zich akkoord met deze voorwaarden.
       

 

 

Aantal producten: 0
Totaal: €0,00
Mijn Rieten.nl
Log hier als bestaande klant in en beheer uw gegevens en bestellingen.
Nieuwsbrief
Helpdesk Rieten.nl
T   0187 - 652037
Betaal veilig met iDEAL
Rieten - Hobo en Fagot
Instrumenten