Home FavoRietSets Aanbiedingen Vergelijk rietsterktes Over Rieten.nl
Winkelwagen
OPRUIMING
Rieten - Saxofoon
Rieten - Klarinet
Rieten - Hobo en Fagot
Rieten Accessoires
Mondstukken
Saxofoon Accessoires
Klarinet Accessoires
Lessenaars
Accessoires
Instrumenten
Over Rieten.nl

Rieten.nl is geen anonieme webwinkel, maar uitbreiding van de activiteiten van Maarten Prins Saxofoons. Begonnen als een e-mail service voor onze klanten heeft Rieten.nl zich inmiddels ontwikkeld tot een volwaardige webwinkel voor saxofoon- en klarinetrieten en andere accessoires.

Waar is Rieten.nl gevestigd?

Rieten.nl
Korteweegje 15
3244 AK Nieuwe Tonge
Tel. 0187-652037

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Rotterdam onder no. 24171540

Kan ik ook per telefoon bestellen?

Ja. Bestellen via internet is eenvoudig en veilig, maar indien u liever per telefoon bestelt, hebben wij daar alle begrip voor. We zijn 24 uur per dag bereikbaar. Als we u niet persoonlijk te woord kunnen staan kunt u uw bestelling inspreken op het antwoordapparaat. Om uw bestelling te kunnen verwerken hebben we de volgende gegevens nodig:

 • Alle gegevens over het produkt dat u wilt bestellen, zoals bij rieten merk, type, sterkte, voor welk instrument en aantal doosje.
 • Uw naam, adres, postcode en woonplaats, telefoonnummer, en e-mailadres.
Bestellen bij Rieten.nl

Bestellen bij Rieten.nl is makkelijk en betrouwbaar.

Reeds geregistreerd als klant? Nadat u uw bestelling heeft geplaatst logt u in met uw inlognaam en wachtwoord. Nog niet geregistreerd? U hoeft zich niet te registreren als u vrijblijvend wilt rondkijken.
Pas zodra u een bestelling plaatst, moet u zich registreren.

Betalen

Voor het verwerken van alle betalingen maakt rieten.nl gebruik van de diensten van Buckaroo Online Payment Services. Uw betaling verloopt via een beveiligde verbinding. Hierdoor is de betrouwbaarheid en veiligheid gegarandeerd.

Bij rieten.nl kunt op de volgende manieren betalen:

 • Via iDEAL : De snelste manier om uw bestelling geleverd te krijgen. Direct na uw betaling wordt de bestelling in behandeling genomen en zo spoedig mogelijk verstuurd.
 • Vooruitbetaling: U ontvangt enkele ogenblikken na het plaatsen van uw bestelling een email waarin wordt verzocht deze vooraf te voldoen. In deze email staat ook hoe u kunt betalen. Zodra uw betaling is ontvangen wordt uw bestelling in behandeling genomen en zo spoedig mogelijk verstuurd.
 • Op rekening: Uw bestelling wordt direct in behandeling genomen en zo spoedig mogelijk verstuurd. U ontvangt een email met informatie over hoe u uw bestelling kunt betalen. Uw betaling moet binnen 14 dagen zijn ontvangen. Bij te late betaling is het mogelijk dat u uw volgende bestelling niet meer op rekening kunt plaatsen.
Privacy

Rieten.nl garandeert dat gegevens van klanten nooit aan derden worden verstrekt.

Garantie

Niet aangebroken doosjes rieten of andere produkten in originele verpakking kunnen binnen 7 dagen per post - voldoende gefrankeerd - worden geretourneerd. U ontvangt het aankoopbedrag terug op uw rekening. Portokosten worden niet geretourneerd.

Mondstukken

Voor het bestellen van mondstukken gelden bovendien onderstaande bepalingen:

 • U heeft het recht om een mondstuk binnen 14 dagen te ruilen of te retourneren. Deze periode vangt aan op het moment dat Rieten.nl het mondstuk verstuurt.
 • De portokosten voor het terugsturen zijn voor uw rekening.
 • Het te retourneren mondstuk met eventuele accessoires en de originele verpakking dienen compleet en onbeschadigd door Rieten.nl te worden ontvangen. U bent zelf verantwoordelijk voor een deugdelijke verpakking. Het is raadzaam om de verpakking van Rieten.nl te (her)gebruiken.
 • Een mondstuk mag één maal worden geruild of zonder ruilen worden geretourneerd. Wanneer u een mondstuk ruilt voor een goedkoper type, betaalt Rieten.nl u het verschil terug. Indien u het mondstuk retourneert, zonder dat u een ander mondstuk wilt aanschaffen, retourneert Rieten.nl het gehele aankoopbedrag.
 • Rieten.nl stuurt geen mondstukken op zicht. Wanneer het vermoeden bestaat dat meerdere mondstukken worden besteld met de vooropgezette bedoeling om het meest geschikte exemplaar te behouden en de rest terug te sturen, behoudt Rieten.nl zich het recht voor om zo'n bestelling te weigeren. Uiteraard nemen we in dat geval eerst contact met u op.
 • De betaaltermijn mag niet zijn overschreden. U mag dus niet wachten met de betaling totdat u definitief besluit om het mondstuk te houden. Wanneer u uw bestelling niet binnen de betaaltermijn heeft voldaan vervalt dus het recht van ruil.
Aantal producten: 0
Totaal: €0,00
Mijn Rieten.nl
Log hier als bestaande klant in en beheer uw gegevens en bestellingen.
Nieuwsbrief
Helpdesk Rieten.nl
T   0187 - 652037
Betaal veilig met iDEAL
Rieten - Hobo en Fagot
Instrumenten